5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@haseko.cz       Doprava a platba       Vše o nákupu       Blog
Jak odstranit nepříjemný zápach z domovní čov?

text

JAK ODSTRANIT NEPŘÍJEMNÝ ZÁPACH Z DOMOVNÍ ČOV ?

Také znáte ten typický zápach čističky odpadních vod (ČOV) při náhlé změně počasí, nebo při vyšších teplotách? Máte v ČOV ucpané filtry, plné komory organického odpadu, nánosy nebo kaly, které výrazně snižují filtrační a sedimentační účinek ČOV a musíte často platit za údržbu? Máme pro Vás a Váš rodinný dům, chalupu nebo chatu s ČOV pomoc. Výrobek Bacti DC od společnosti Baktoma Vám pomůže odstranit zápach i kaly z Vaší čističky odpadních vod. S produkty spol. Baktoma nemusíte často platit drahou údržbu čističky odpadních vod a následnou likvidaci organických odpadů!

Bakterie do ČOV >>>ZDE<<<

Výrobek Baktoma Bacti DC je směs vybraných a speciálně vypěstovaných kmenů bakterií, které rozkládají organické látky. Když se bakterie dostanou do vody obsahující organický odpad, začnou být aktivní, začnou produkovat specifické enzymy, s jejichž pomocí dokážou rozkládat bílkoviny, škrob, uhlovodany, živočišné a rostlinné tuky, papír a další organické odpadní materiály. Bakterie vyšlechtěné v laboratořích spol. Baktoma jsou rychlé a velmi účinné. Svým působením odstraní zápach a celý zdroj zápachu. Výrobek Baktoma Bacti DC snižuje hromadění pevných nežádoucích organických látek, kalů a tvorbu pěny v čističce odpadních vod. Působením bakterií se z pevných kalů a usazenin stává odpadní voda, kterou lze bez jakýchkoli obav použít jako hnojivovou zálivku pro květiny či zatravněné plochy.

Jak to funguje?

Je to velice jednoduché. Vaše domovní čistička odpadních vod obsahuje malé množství bakterií, které pomáhají rozkládat organický odpad. Přidáním našich bakterií zvýšíte obsah bakterií ve Vaší ČOV a tím i velmi výrazně zrychlíte rozklad organického odpadu. 90% organického odpadu (fekálie) je tvořeno z uhlíku, kyslíku a vodíku, které se v septiku vyskytují ve sloučeninách. Tyto sloučeniny bakterie neustále rozkládají na jednodušší a jednodušší látky, až je nakonec rozloží na vodu H2O a oxid uhličitý CO2, kde CO2 se uvolňuje ve formě plynu do ovzduší a voda H2O zůstává ČOV.

Naše bakteriální přípravky tedy přímo a velmi účinně rozkládají zdroje zápachu a tím odstraní zápach z ČOV včetně krust a kalů!

Baktoma dodává bakteriální směsi v prášku, aby byly bakterie déle uchovatelné. Před použitím musíte bakterie aktivovat, oživit. Postup je velmi snadný - potřebné množství suché směsi bakterií nasypte do vlažné vody v poměru plná odměrka : 3l vody, promíchejte a po 45 min. roztok vlijte prostřednictvím WC do odpadového systému.

Každý námi nabízený výrobek společnosti Baktoma je 100% ekologický a přírodní produkt. Neobsahuje žádné zdraví škodlivé bakteriální kmeny, kyseliny, louhy, fosfáty či další ekologicky nevhodné látky.